Politica de confidențialitate

Site-ul www.crediteonline247.ro (denumit în continuare „Site-ul”).

Vizitator – o persoană care vizitează Site-ul.

Echipa site-ului crediteonline247.ro vă salută. Ne preocupăm de securitatea datelor personale ale utilizatorilor care ne-au furnizat aceste date, astfel încât utilizarea site-ului nostru să fie sigură.

Politica noastră de confidențialitate publicată pe acest site explică modul în care colectăm, utilizăm și protejăm datele personale ale utilizatorilor.

Date colectate

Site-ul crediteonline247.ro colectează diverse informații care pot fi necesare pentru asigurarea funcționării site-ului și furnizarea serviciilor. Informațiile sunt colectate doar dacă le lăsați voluntar și sunteți de acord cu colectarea lor. Informațiile pot include:

  • Date personale: prenume, nume, adresă de e-mail, număr de telefon.
  • Date tehnice: adresa IP, date despre dispozitiv, informații despre browser și sistem de operare.
  • Date privind vizitarea site-ului: informații despre modul în care un utilizator folosește site-ul, inclusiv date despre paginile vizualizate, timpul petrecut pe site și alte date analitice.
  • Date de utilizare a site-ului: informații despre utilizarea funcțiilor site-ului, cum ar fi formularele de contact, cererile de împrumut sau apelurile de asistență.

Scopul colectării informațiilor

Scopul colectării informațiilor pe site-ul crediteonline247.ro este de a asigura siguranța și confortul utilizatorilor, precum și de a îmbunătăți funcționarea site-ului. Scopurile specifice pot include:

Furnizarea serviciilor: Anumite tipuri de informații, cum ar fi numele, adresa de e-mail și numărul de telefon, pot fi necesare pentru a furniza servicii precum cereri de împrumut, sfaturi sau feedback.
Îmbunătățirea performanței site-ului: Datele privind utilizarea site-ului, cum ar fi datele privind vizitarea și comportamentul site-ului, pot ajuta la îmbunătățirea serviciilor site-ului și la furnizarea unui serviciu mai bun.

Cercetare de piață: Site-ul poate utiliza informațiile despre utilizatori pentru a efectua cercetări de piață și analize care să permită să înțeleagă mai bine nevoile și preferințele utilizatorilor.

Scopul colectării informațiilor pe site-ul crediteonline247.ro este întotdeauna orientat către asigurarea siguranței și confortului utilizatorilor, precum și îmbunătățirea calității serviciilor oferite. Echipa site-ului depune eforturi pentru a garanta confidențialitatea și protecția informațiilor personale ale utilizatorilor.

Protecția datelor utilizatorilor

Nu dezvăluim datele personale ale utilizatorilor către terți fără consimțământul acestora