Drepturi de utilizare

Crediteonline247.ro (numit în continuare "noi") este proprietarul și operatorul site-ului web www.crediteonline247.ro (numit în continuare "Site-ul"). Ne rezervăm dreptul de a modifica sau adăuga informații și reguli referitoare la conținut și elemente vizuale pe Site, precum și de a restricționa accesul gratuit la Site în orice moment.

Un "Vizitator" este definit ca o persoană care accesează site-ul web (www.crediteonline247.ro).

Folosirea site-ului crediteonline247.ro confirmă acceptarea și respectarea termenilor și condițiilor de mai jos.

Informații importante

Site-ul crediteonline247.ro oferă posibilitatea de a compara creditorii din România prin colectarea și rezumarea informațiilor disponibile pe site-urile oficiale ale creditorilor. Cu toate acestea, nu suntem responsabili pentru corectitudinea datelor, deoarece nu oferim servicii financiare, ci doar informăm despre acestea. Pentru a obține date actualizate, împrumutatul trebuie să contacteze direct organizația de microfinanțare.

Tot conținutul, inclusiv text, imagini, logo-uri, etc. postat pe acest site despre împrumuturile din România este protejat de legea drepturilor de autor. Nu puteți utiliza aceste date în scopuri comerciale fără permisiunea noastră. Utilizarea conținutului este permisă doar pentru uz personal - obținerea de informații importante pentru alegerea unei organizații de microfinanțare.

Site-ul poate conține link-uri către site-uri terțe care furnizează servicii de împrumut. Cu toate acestea, site-urile terțe nu sunt sub controlul nostru, deci nu suntem responsabili pentru calitatea serviciilor și conținutul pe care îl oferă.

Proprietarul domeniului crediteonline247.ro nu este responsabil pentru daunele directe sau indirecte care ar putea apărea din cauza întreruperii site-ului, a informațiilor primite, deoarece site-ul și toate informațiile de pe acesta sunt pur informative.

Termeni de utilizare a site-ului

Interzicem utilizarea serviciilor pentru activități ilegale, cum ar fi fraudarea sau încălcarea drepturilor de autor.

Interzicem utilizarea materialelor site-ului fără acordul proprietarilor săi.

Utilizatorii nu pot interfera cu securitatea site-ului, de exemplu, încerca să obțină acces neautorizat la informațiile altcuiva sau să folosească malware.

Utilizatorilor li se poate interzice utilizarea anumitor funcții ale site-ului dacă nu îndeplinesc anumite cerințe. De exemplu, dacă un site solicită utilizatorilor să introducă date personale, atunci unele funcții pot fi indisponibile pentru cei care nu au furnizat informațiile necesare.

Regulile de utilizare a site-ului crediteonline247.ro sunt menite să protejeze drepturile și interesele tuturor utilizatorilor și să asigure siguranța și fiabilitatea site-ului. Utilizatorii sunt obligați să respecte aceste reguli pentru a putea utiliza serviciile site-ului. 
Modificări ale acordului utilizatorilor

Proprietarul site-ului are dreptul de a modifica acest acord de utilizare în orice moment, fără a fi obligat să notifice în prealabil utilizatorul. Noua versiune a acordului este publicată imediat pe site, unde trebuie să o citiți înainte de a utiliza site-ul.
Dacă nu sunteți de acord cu termenii acordului, vă rugăm să încetați utilizarea. Pentru orice întrebare legată de site-ul nostru sau de acordul nostru, puteți să ne contactați prin intermediul formularului de contact.